Αρχική .::. Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Περίπου 35 άτομα, μικροί και μεγάλοι, μέλη του Πολιτιστικού μας Κέντρου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την όμορφη πόλη της Καστοριάς και μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της.

 

Η εκδρομή περιλάμβανε επίσκεψη στον προϊστορικό λιμναίο οικισμό, στο ενυδρείο, στο σπήλαιο του δράκου αλλά και στιγμές χαλάρωσης για καφέ ή βόλτα πλάι στην λίμνη της Καστοριάς.


Πίσω

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2013

Όπως τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και φέτος, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης, διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Σύλλογος μας συμμετείχε ενεργά προσφέροντας φυτά στην κεντρική πλατεία της πόλης. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας.

 


Πίσω

Φωτογραφίες από τον ετήσιο χορό και την κοπή πίτας του συλλόγου

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου έγινε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πρώην συνάδελφοι που έχουν αποχωρήσει με το πρόγραμμα οικιοθελούς αποχώρησης.  

Περισσότερα...


Πίσω

Φωτογραφίες και Video από την Ημέρα Περιβάλλοντος 2012

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης μοίρασε δωρεάν γλαστράκια με φυτά στους περαστικούς και στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η εκδήλωση έγινε έξω από το κτίριο του ΟΤΕ την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012. Μοιράστηκαν πάνω από 400 λουλούδια και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική.

Περισσότερα...


Πίσω

Φωτογραφίες από το 18 Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2012

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας ταξίδεψε μέχρι την πόλη της Αλεξανδρούπολης για την συμμετοχή της στο 18 Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μακεδονίας – Θράκης. 

Περισσότερα...


Πίσω

Φωτογραφίες και Video από την Σχολή Γονέων

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης στοχεύοντας στην καλύτερη ενημέρωση  των μελών του οργανώνει για τα μέλη του «Σχολή Γονέων».

Οι συνάδελφοι που  συμμετέχουν στην σχολή  έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από την ψυχολόγο Ελευθερία Τσιοκάρα για διάφορα θέματα που τους απασχολούν καθημερινά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την Σχολή Γονέων

Περισσότερα...


Πίσω

Σχολή ΓονέωνΤο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης στοχεύοντας στην καλύτερη ενημέρωση  των μελών του οργανώνει για τα μέλη του «Σχολή Γονέων».

Οι συνάδελφοι που θα συμμετέχουν στην σχολή θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από την παιδοψυχολόγο Ελευθερία Τσιοκάρα για διάφορα θέματα που τους απασχολούν καθημερινά.

Περισσότερα...


Πίσω
Κάρτα Μέλους
Πληροφορίες για την κάρτα
Περισσότερα...
Βιβλιοθήκη
Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη
Περισσότερα...
Αρχειοθήκη
Φωτογραφίες από τα παλιά
Περισσότερα...
Αιμοδοσία
Πληροφορίες για αιμοδοσία
Περισσότερα...

Copyright © Σύλλογος ΟΤΕ 2018

Template by Function 1