Αρχική .::. Δραστηριότητες .::. Εκδρομές

Εκδρομές

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Περίπου 35 άτομα, μικροί και μεγάλοι, μέλη του Πολιτιστικού μας Κέντρου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την όμορφη πόλη της Καστοριάς και μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της.

 

Η εκδρομή περιλάμβανε επίσκεψη στον προϊστορικό λιμναίο οικισμό, στο ενυδρείο, στο σπήλαιο του δράκου αλλά και στιγμές χαλάρωσης για καφέ ή βόλτα πλάι στην λίμνη της Καστοριάς.

Εκδρομή στα Μπίτολα -Μοναστήρι (Φωτογραφίες)

Τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν.  Κοζάνης  είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην εκδρομή που έγινε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011. Οι 40 φίλοι μας είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στην παλιά πόλη, στα τοπικά εμπορικά καταστήματα και στο καζίνο της πόλης τον Σκοπίων.

Περισσότερα...

Εκδρομή στα Μπίτολα

Μονοήμερη εκδρομή στα Μπίτολα

     Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα Μπίτολα  στις 10 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο.

Περισσότερα...

Φωτογραφίες από την εκδρομή στον Όλυμπο

Η εκδρομή στον Όλυμπο θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς.

Περισσότερα...

Εκδρομή στον Όλυμπο

      Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή πεζοπορίας στην περιοχή «Πριόνια» του Ολύμπου στις 19 Ιουνίου ημέρα Κυριακή.

      Η διαδρομή αυτή, κάνει ουσιαστικά έναν κύκλο στην περιοχή, συνδέοντας τα αξιοθέατα γύρω από την Παλαιά Μονή Αγ. Διονυσίου. Η διάρκεια τις πεζοπορίας είναι κάτι λιγότερο από 2 ώρες με χαλαρούς ρυθμούς. Η πορεία είναι κατηφορική και θα βρεθούμε από τα 1100 μ. στα 950 μ. ενώ το σύνολο της είναι 5 χιλιόμετρα και χαρακτηρίζετε ως εύκολη διαδρομή.

Περισσότερα...

Κάρτα Μέλους
Πληροφορίες για την κάρτα
Περισσότερα...
Βιβλιοθήκη
Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη
Περισσότερα...
Αρχειοθήκη
Φωτογραφίες από τα παλιά
Περισσότερα...
Αιμοδοσία
Πληροφορίες για αιμοδοσία
Περισσότερα...

Copyright © Σύλλογος ΟΤΕ 2018

Template by Function 1