Αρχική .::. Ανακοινώσεις-Νέα

Ανακοινώσεις - Νέα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2013

Π.Κ.Ε. ΟΤΕ Ν. Καβάλας vs Π.Κ.Ε. ΟΤΕ Ν. Κοζάνης

Ο αγώνας έληξε με νίκη των παικτών της Κοζάνης με 6-2 αλλά στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα της Καβάλας του κ. Χριστόφορου Βαβδινού.  
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 15 ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2013

Κάθε χρόνο όλα Πολιτιστικά Κέντρα Εργαζομένων ΟΤΕ συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των πολιτών για το περιβάλλον, μέσα από παρεμβάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς.

     Όπως τα τελευταία 2 χρόνια, έτσι και φέτος, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης διοργανώνει  εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου.  

   Στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο  Δήμος Κοζάνης από για την Παρασκευή 07/06/2013 ως και την Κυριακή 09/06/2013 ο Σύλλογός μας συμμετέχει ενεργά προσφέροντας φυτά στην κεντρική πλατεία της πόλης.

    Καλούμε όλα τα μέλη να δώσουν το παρών με την συμμετοχή τους στην εκδήλωση το Σάββατο 08/06/2013 και ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης (κάτω από το καμπαναριό) σε «σπιτάκι» που θα μας διαθέσει ο Δήμος Κοζάνης.

      Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας.

 

Μία μικρή σας κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά!!!

5η Χορωδιακή Συνάντηση ΟΤΕ

Το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 5η Συνάντηση Χορωδιών ΟΤΕ στην πόλη της Βέροιας.

Συμμετείχαν οι:

- Μικτή χορωδία ΟΤΕ Αθηνών

- Χορωδία Λέσχης Προσωπικού Θεσσαλονίκης

- Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ιωαννίνων

- Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κέρκυρας

- Παιδική Χορωδία ωδείου «Φίλιππος»

 

Την εκδήλωση οργάνωσαν η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Βέροιας .

Μέλη του Δ.Σ. του Π. Κ. Κοζάνης παραβρέθηκαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση. Θερμά συγχαρητήρια στο Π.Κ. Βεροίας που σήκωσε το μεγάλο βάρος της εκδήλωσης, όπως επίσης θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την ζεστή φιλοξενία.

Δείτε εδώ την εσωτερική ενημέρωση του Π.Κ. ΟΤΕ Βεροίας για την εκδήλωση 

Εκδήλωση γιορτής Χριστουγέννων για παιδιά στην Κοζάνη

      Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Πάρτι που θα γίνει την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011,  για τα παιδιά των υπαλλήλων του ΟΤΕ Ν. Κοζάνης στον παιδότοπο ΝΤΑΜΠΟ στην οδό  Αριστοτέλους 43

Πρόσκληση ομάδας Ποδοσφαίρου Π.Κ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης αρχίζει την προετοιμασία ενόψει του τουρνουά ποδοσφαίρου Μακεδονίας Θράκης που για φέτος θα γίνει στην πόλη των Σερρών στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2011.

Περισσότερα...

Κυκλοφοριακή Αγωγή Β' Φάση

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011: Οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν για την «κυκλοφοριακή αγωγή» από την δημοτική αστυνομία Κοζάνης, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης

Περισσότερα...

Ημέρα Περιβάλλοντος 2011

      Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων  ΟΤΕ Ν. Κοζάνης  κάνει πράξη το ενδιαφέρον του για το περιβάλλον.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για πυρασφάλεια

      Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης διοργανώνει την Τρίτη 24 Μαΐου και ώρα 7:45 π.μ. με 9:00 π.μ. ενημέρωση με θέμα «Πυρασφάλεια – Πρόληψη – Αντιμετώπιση Πυρκαγιών».

Περισσότερα...

Κυκλοφοριακή Αγωγή Α' Φάση

      Τετάρτη 13 Απριλίου 2011: Οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν για την «κυκλοφοριακή αγωγή» από την δημοτική αστυνομία Κοζάνης, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης

Περισσότερα...

Κάρτα Μέλους
Πληροφορίες για την κάρτα
Περισσότερα...
Βιβλιοθήκη
Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη
Περισσότερα...
Αρχειοθήκη
Φωτογραφίες από τα παλιά
Περισσότερα...
Αιμοδοσία
Πληροφορίες για αιμοδοσία
Περισσότερα...

Copyright © Σύλλογος ΟΤΕ 2018

Template by Function 1