Αρχική .::. Δραστηριότητες .::. Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2013

Όπως τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και φέτος, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης, διοργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Σύλλογος μας συμμετείχε ενεργά προσφέροντας φυτά στην κεντρική πλατεία της πόλης. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας.

 

Φωτογραφίες από τον ετήσιο χορό και την κοπή πίτας του συλλόγου

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου έγινε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πρώην συνάδελφοι που έχουν αποχωρήσει με το πρόγραμμα οικιοθελούς αποχώρησης.  

Περισσότερα...

Φωτογραφίες και Video από την Ημέρα Περιβάλλοντος 2012

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης μοίρασε δωρεάν γλαστράκια με φυτά στους περαστικούς και στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η εκδήλωση έγινε έξω από το κτίριο του ΟΤΕ την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012. Μοιράστηκαν πάνω από 400 λουλούδια και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική.

Περισσότερα...

Φωτογραφίες από το 18 Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2012

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας ταξίδεψε μέχρι την πόλη της Αλεξανδρούπολης για την συμμετοχή της στο 18 Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μακεδονίας – Θράκης. 

Περισσότερα...

Σχολή ΓονέωνΤο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης στοχεύοντας στην καλύτερη ενημέρωση  των μελών του οργανώνει για τα μέλη του «Σχολή Γονέων».

Οι συνάδελφοι που θα συμμετέχουν στην σχολή θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από την παιδοψυχολόγο Ελευθερία Τσιοκάρα για διάφορα θέματα που τους απασχολούν καθημερινά.

Περισσότερα...

Ετήσιος χορός και κοπή πίτας του Π. Κ. ΟΤΕ Κοζάνης

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου έγινε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης

Περισσότερα...

Συνάντηση Συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης μελών του Πολιτιστικού Κέντρου.

Μεγάλη συμμετοχή είχε η χθεσινή συγκέντρωση των συνταξιούχων του ΟΤΕ νομού Κοζάνης που είναι μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ν. Κοζάνης σε τοπική ταβέρνα.

Περισσότερα...

Παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή 2011 σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα (Photos &Videos).


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μικροί μας φίλοι είχαν την χαρά και την δυνατότητα να παίξουν και να

Περισσότερα...

17ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Μακεδονίας-Θράκης (Φωτογραφίες& Videos)

      Η ομάδα ποδοσφαίρου του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης συμμετείχε στο 17ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης. Για φέτος την διοργάνωση την είχε αναλάβει το Π.Κ. Σερρών.

Περισσότερα...

9o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (Φωτογραφίες & Videos)

      Το χορευτικό μας συγκρότημα συμμετείχε στο 9ο Φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών που διοργανώθηκε το Σαββάτο 24 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Ορεστιάδας

Περισσότερα...

Φωτογραφίες και Videos από Κυκλοφοριακή Αγωγή Β' Φάση

      Σε συνέχεια της εκδήλωσης με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή» που απευθυνόταν σε παιδιά συναδέλφων ΟΤΕ, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης διοργάνωσε την δεύτερη φάση της εκδήλωσης που αφορά το πρακτικό μέρος όλων όσων έχουν διδαχθεί τα παιδιά.

Περισσότερα...

Φωτογραφίες από την Ημέρα Περιβάλλοντος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

       Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων  ΟΤΕ Ν. Κοζάνης  έκανε πράξη το ενδιαφέρον του.

Περισσότερα...

Φωτογραφίες από την εκδήλωση ενημέρωσης πυρασφάλειας

      Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης διοργάνωσε την Τρίτη 24 Μαΐου, ενημέρωση με θέμα «Πυρασφάλεια – Πρόληψη – Αντιμετώπιση φωτιάς» που απευθύνονταν στους υπαλλήλους του ΟΤΕ.

Περισσότερα...

Φωτογραφίες από Κυκλοφοριακή Αγωγή Α' Φάση

      Μεγάλη συμμετοχή από παιδιά είχε η εκδήλωση με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή». Η εισήγηση πραγματοποιήθηκε  σε συνεργασία με την τοπική Δημοτική Αστυνομία και οι μαθητές έμαθαν σωστούς τρόπους οδικής - κυκλοφοριακής συμπεριφοράς.

Περισσότερα...

Κάρτα Μέλους
Πληροφορίες για την κάρτα
Περισσότερα...
Βιβλιοθήκη
Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη
Περισσότερα...
Αρχειοθήκη
Φωτογραφίες από τα παλιά
Περισσότερα...
Αιμοδοσία
Πληροφορίες για αιμοδοσία
Περισσότερα...

Copyright © Σύλλογος ΟΤΕ 2018

Template by Function 1