Αρχική .::. Τμήματα .::. Ζωγραφική

Ζωγραφική

      Στο τμήμα ζωγραφικής υπεύθυνος και δάσκαλος είναι ο κ. Γιαμουρίδης Βασίλειος και λειτουργεί κάθε Πέμπτη κατα τις απογευματινές ώρες. Τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το τμήμα παραμένει κλειστό. Εγγραφές για τον νέο κύκλο μαθημάτων θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.

 

Τμήμα ζωγραφικής      Λιγα λόγια του υπεύθυνου και δασκάλου του τμήματος ζωγραφικής

      "Αμέτρητες οι επιμορφωτικές δραστηριότητες του ΠΚ Ν Κοζάνης και πολύ σημαντικές εμφανίσεις στην ευρύτερη περιοχή ειδικά με τα τμήματα ζωγραφικής. Τα εικαστικά αποτέλεσαν για το πολιτιστικό κέντρο έναν θεσμό που λειτουργεί από το 1986 μέχρι σήμερα αδιάλειπτα με συχνές συμμετοχές στην πολιτιστική κίνηση του Νομού μας.

      Στόχος μας ήταν και είναι να συμβάλουμε στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών κάτω από τις οποίες οι πολίτες της περιφέρειας μας να μπορούν να στοχάζονται, να συνθέτουν και να οδηγούνται στην γνώση των ιδεών και του αισθητού κυρίως εφ' όσον μιλάμε για ζωγραφική.

      Η συμβολή μας στην πολιτιστική κίνηση του νομού υπήρξε σημαντική, με τις αξιόλογες εκθέσεις που έλαβαν χώρα κατά καιρούς σε δημόσιους χώρους στις διάφορες πόλεις του νομού. Αυτή η προσπάθεια προβλήθηκε εντυπωσιακά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που εξαιτίας αυτών νιώθουμε πως παγιώθηκε η δραστηριότητα μας αυτή και συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε όσο χρόνο μας στηρίζουν παράγοντες και συνθήκες."

Γιαμουρίδης Β.

τηλ. επικ.: 6976112441

Παλιές φωτογραφίες από διαφορες εκδηλώσεις που αφορουν το τμήμα της ζωγραφικής θα βρείτε εδω.


Πίσω
Κάρτα Μέλους
Πληροφορίες για την κάρτα
Περισσότερα...
Βιβλιοθήκη
Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη
Περισσότερα...
Αρχειοθήκη
Φωτογραφίες από τα παλιά
Περισσότερα...
Αιμοδοσία
Πληροφορίες για αιμοδοσία
Περισσότερα...

Copyright © Σύλλογος ΟΤΕ 2018

Template by Function 1